dimarts, 5 de gener del 2010

Els Reis Mags de l'Orient us han regalat el primer text

És l'avorriment, n'estic segura. Però ara tinc ganes d'escriure.

"La Biblioteca està tancada". És tant avorrit això de parlar amb les persones de coses tan poc importants. De fet, quan ja n'estic cansada penso en posar-me compulsivament a fer cartells (amb el Word, és clar, perquè l'Open Office no l'entenc ni l'entendré mai) que diguin el mateix que jo puc transmetre a aquestes persones, però llavors m'ho penso i em sap greu voler abandonar la comunicació verbal, que ja s'està perdent prou.

De fet, tothom sap que els ciutadans es dirigeixen a llocs com les biblioteques per fer-hi de tot menys per llegir: per aprendre que les portes s'obren cap a fora a gairebé tots els equipaments municipals, per anar al lavabo (al de discapacitats), per seure en un sofà de color vermellós lleig però còmode, per estar-hi calentet a una temperatura d'uns 30ºC, per comprovar que l'ascensor funcioni, i sobretot per petar la xerrada amb la persona que hi ha al taulell. I si aquesta no en té ganes... que es foti, que jo sí!

En fi, això seria tot per avui, que he d'atendre un munt de persones que volen que els doni no sé quines etiquetes de la UOC i que somien en cursos d'informàtica. Diria, però, que això es fa al CTUG, no? I ara juguem a endevinar què deuen voler dir aquestes lletres.

2 comentaris:

  1. per començar, felicitats per estrenar el blog, i sobretot per l'estetica que has triat, em sona.
    segonament... queda aprovada la política de cartellets tipus pare del ranma. ets a una biblio, no s'hi pot parlar.
    tercerament, un petó

    ResponElimina
  2. Què hi fa que no escrius res més que un article?

    ResponElimina